x

Ponyblod tilføjer koncerter

Ponyblod tilføjer koncerter

Hiphop-duoen Ponyblod har netop udgivet deres debutalbum, og begejstringen blandt både anmeldere og publikum er stor. Faktisk så stor, at albummet strøg direkte ind på en femteplads på den danske albumhitliste, hvilket fejres med en lille efterårsturné, der nu er blevet udvidet med to koncerter mere: Odense og Aalborg. 

Ponyblods debutalbum blev anmeldt af GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr, og hun skrev blandt andet: "Ponyblod handler nemlig ikke om at være noget særligt, men om at levere noget særligt (gid flere ville udgive musik efter det koncept). De klæder hinanden, og det er lykkedes dem at skabe en ny fælles lyd: Ponyblod" og  konkluderede: "Et album, der godt må bo på mit værelse". Læs hele den femstjernede anmeldelse her.

På turnéen for Ponyblod selskab af Marvelous Mosell, der er en dansk rapper med hang til diskorytmer. Han har længe været en del af hiphop-undergrunden herhjemme og har tidligere været i studiet hos P3, der inviterede ham til at rappe live i studiet.

Ponyblod spiller følgende koncerter i efteråret:
07.9: Tapperiet, Køge
13.9: Kansas City, Odense (med Marvelous Mosell) 
14.9: Studenterhuset, Aalborg (med Marvelous Mosell) 
27.9: Train, Aarhus (med Marvelous Mosell) 
28.9: Pitstop, Kolding (med Marvelous Mosell) 

Ponyblod spiller desuden på Skatescenen på Roskilde Festival samt til Vanguard Music Festival.

Billetter til Roskilde Festival, Vanguard Music Festival og koncerten på Tapperiet kan findes via GAFFA Live, og billetterne til de resterende koncerter kan findes via spillestedernes hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA