x

GAFFA juli er på gaden

GAFFA juli er på gaden

Så er årets syvende GAFFA på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Månedens hovedhistorie er et interview med album- og Roskilde-aktuelle Queen of the Stone Age. Forsanger Josh Homme taler åbent om både sine hårde og bløde sider.

Metallica spiller også på Roskilde – og er aktuel med en ny koncertfilm i spændingsfeltet mellem dokumentar og fiktion. Vi har fanget Lars Ulrich til en snak om filmen.

Popmusikken er gået fra dur til mol over de sidste 50 år og er mere klynkende end nogensinde før, og hvorfor nu det? Vi forsøger at finde en forklaring.

Roskilde Festival nærmer sig med stormskridt. Vi varmer op til festivalen med en fed fotosession med de flotteste boomboxe fra sidste år.

Du kan også møde Kristina Renée, Boy og Roskilde-aktuelle Lumineers, læse om liebhavermægler Jeppe K's forhold til musik og meget mere.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser, vores koncertkalender og meget mere. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med juliudgaven af GAFFA!

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA