x

Vinnie Who lover overraskelser på Orange Scene

Vinnie Who lover overraskelser på Orange Scene

Hvordan er det gået i øveren?

– Det går fremad, men det er samtidig også skruen uden ende, når man skal øve sig i at spille på Orange. Det er en scene, som vi har enorm respekt for, og ikke mindst altid har drømt om at betræde. Vi har dog nogle esser i ærmet, som er med til at holde gejsten og spændingen i kog, når vi øver. Alt i alt er der god energi, og jeg er da også kommet til at råbe "ROSKILDE!" – med engelsk accent– ind i mikrofonen et par gange af bare begejstring over det, vi kommer til at opleve.

Hvad kan vi forvente af koncerten?

– Vi har som sagt nogle overraskelser både på det visuelle og musikalske. Kan dog ikke afsløre, hvad der nærmere kommer til at ske. Den største udfordring bliver at nå så lagt ud til publikum som muligt, og det er lettere sagt end gjort. Derfor er vi meget opsatte på at levere et show mere end en koncert, hvor vi spiller 10 sange og så kan folk klappe 11 gange. Jeg keder mig næsten altid, når jeg går til koncert, så det er klart et kardinalpunkt, at vi ikke skal kede nogen. Det bliver selvfølgelig ikke et Beoyncé-agtigt show, med koreografi, men jeg synes, vi har fundet frem til vores egen måde at gøre det på. Der er rigtig mange dygtige mennesker indblandet efterhånden, og vi skal nok skille os ud fra alle de andre, som hidtil har åbnet Orange.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?

– Øhhh, jeg kender den ikke 100 procent, men der står i hvert fald en flakse whisky og en flaske vodka. Jeg drikker mest whisky. Vi drikker også mange danskvand og spiser gulerødder og sådan. Jeg går ikke så meget op i det.
 
Hvad gør du, før du går på scenen?

– Jeg varmer min stemme op. Drikker sommetider en sjus. Leder efter papir, så jeg kan skrive sætlister. Hvis det er muligt, kan jeg godt lide at høre høj musik og hoppe lidt rundt. Jeg kan bedst lide at være sammen med bandet og de nærmeste. Det er lidt hårdt at skulle small-talke og catche op med en udefrastående, lige inden man skal op på scenen. Tror at jeg bare dyrker min egen lille verden, som primært handler om god energi i bandet og lyst til at spille.

Hvad lytter I til i tourbussen?

– Det er meget forskelligt. Da vi for nylig var på vej hjem fra Skive Festival, hvor vi alle sammen var megasmadrede, kørte der soul på anlægget. Nogle af dem vi hørte er Edna Wright, Isaac Hayes, The Mark-Keys, Steve Parks og Donnie and Joe Emerson. Det er meget sådan noget musik, jeg lytter til for tiden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA