Nyhed

Roskilde-blog: Tour de Øl, hegnvæltning og Ignition Remix

Vi giver ordet til vores gæste-Roskilde-bloggere, dudemanor.dk

Hvad er ROSKILDE FESTIVALs magi? Hvad er det, der gør, at vi er villige til at udsætte vores kroppe for den mishandling, som er de otte-ni dage på festivalen?

Sådan kunne man vælge at starte et indlæg, men det er lidt småfesent på den der dagligdags-magisk realisme/jeg-har-en-dagbogs-blog-med-blomster-i-logoet-måde, så det gider vi ikke.

Status her om søndagen på årets ROSKILDE FESTIVAL er, at alt er ved det gamle – anlæggene bliver større og større, musikken er den samme på dem og folk hamrer bajere. Som folk nok ved, så væltede folk hegnene i køen en halv time før klokken 18 (og endda tidligere i Øst), så en dag (og mere for andre) brugt i regnvejr var fuldkommen spild af tid for alle. Hamrende dårlig stil og absolut ikke the DUDE MANOR way!


Vi kom på plads efter nogle timer med slid og slæb (og ved et lykketræf fandt en placering i C51), hvorefter anlægget blev fyret op og rammerne med øl blev åbnet. Konsensus efter at have spillet musik hele aftenen er, at folk stadig er vilde med R. KELLYs IGNITION REMIX og alt, hvad der lugter af halvfemserne – some things never change.

Her i dag har den ene halvdel af redaktionen (den anden er på vej hjem fra Berlin, klassisk) været forbi og set TOUR DE ØL løbe af stablen ovre i B. Et intenst ræs med alle de op- og nedture, som kendetegner sådan et løb.

Da jeg forlod lejren for at hoppe over til tastaturet var status, at BJARKE fra hold 2 var i besiddelse af den grønne pointtrøje (lidt sørgeligt, at jeg var nødt til at slå den grønne trøje op på Google :/ hårdt ikke at være nede med sport i al almindelighed)! Det lykkedes ham at få fat på den efter snedigt at have drukket fire Grønne Gajol-shots på trods af kun at måtte drikke to – det udløste en straføl, men gjorde også, at andre blev udelukket fra at score vigtige fem points (reglen var, at den hurtigste til at drikke to fik 10 points, næste fik syv og sidste fik fem). Ja, der er ingen der har sagt, at TOUR'en er en ren sport! RASMUS fra hold 3 tronede dog stadig i den gule førertrøje – er spændt på at se, hvordan stillingen har rykket sig!

Konklusionen er, at den ene halvdel af DUDE MANOR er velankommet på årets ROSKILDE FESTIVAL og selvom her er pissekoldt (thanks a lot, Obama), så er alt godt! Senere planlægger jeg at teste DUDE MANORs skatekonkurrence-spilleliste på nogle real life-skatere ovre på ramperne – meget spændt på, om vi har ramt plet!

Husk, at vi i morgen afholder event i C51 kl. 15:00, hvor vi har masser af gratis BURN til folket, så kom forbi! Onsdag eller torsdag aften planlægger vi også at afholde MIDNITE MOSH, hvor vi vil DJ'e og spille en masse af vores yndlingssmaddermusik, så det har du heller ikke lyst til at gå glip af!


ANNONCE