x

Nyt fra Mathilde Falch

Nyt fra Mathilde Falch

"Troværdig tyngde præger unge Mathildes debutalbum", skrev GAFFAs anmelder, da Mathilde Falch - ja, hun er Michaels datter - sidste år udsendte debutalbummet "Lad mig gå fri". Og nu er Falch den yngre så småt ved at være klar med opfølgeren, som ifølge en pressemeddelelse vil være "et energisk og lyst rockalbum med stærke tekster, pophooks og moderne sound".

Det kommende album er frugten af de seneste måneders samarbejde med Søren Christensen fra The Blue Van og de faste backingmusikere Tobias Stærbo, Rasmus Skov, Johannes Andresen og Mathias Nordholt.

Mens der endnu ikk foreligger en udgivelsesdato for det nye album, er Falch allerede nu klar med førstesinglen, som har fået titlen "En sidste gang". Den kan ervherves via iTunes, ligesom den kan høres lige her.

Mens fans af den dansksprogede sangskriver således kan få en forsmag på det kommende album, er Falch selv i gang med en såkaldt crowdfunding - det omsiggribende fænomen, hvor fans direkte kan bidrage til finansieringen af en kunstners udgivelsesaktiviteter. Du kan støtte Matchilde Falch og hendes kommende album her.

Som altid udgiver Mathilde singlen på hendes eget pladeselskab " Just For The Record".

Mathilde er lige nu i gang med en Crowdfunding. Se/støt projektet her: http://www.booomerang.dk/projects/mathilde-falch-album/


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA