x

Disclosure til Lille Vega

Disclosure til Lille Vega

I morgen (torsdag den 7. juli, red.) spiller Guy og Howard Lawrence - alias Disclosure - op til fest på Roskilde Festival. Og nu har de offentliggjort, at de vender tilbage til Danmark den 7. november, hvor de giver koncert på Lille Vega i København.

De blot 19- og 22-årige Surrey-brødre udsendte debutalbummet "Settle" i sidste måned, og hitter i skrivende stund med nummeret "White Noise", hvor de får hjælp af ligeledes Vega-aktuelle AlunaGeorge.

Duoen tiltrak sig opmærksomhed på MySpace, da de begyndte at uploade deres musik tilbage i 2010, og siden fulgte den første single med dubstep-nummeret "Offline Dexterity". Sidste år begyndte makkerparret at samarbejde med forskellige vokalister og udsendte blandt andet singlen "Latch" med Sam Smith på vokal.

Funktionel dansemusik

Det toneangivende musiksite Pitchfork tildelte sidste års debutalbum hele 9,1 af ti mulige stjerner og udråbte albummet til "Best new music".

Noget mindre begejstret var GAFFAs Simon Nathanael, som kun kunne svinge sig op på to stjerner, idet han tørt konstaterede: "Selvom ambitionen er at lave funktionel dansemusik, ender det med at lyde som om, Disclosure forsøger at lave det samme nummer igen og igen."

Billetter til efterårets koncert i Lille Vega koster 185 kroner (ekskl. gebyr) og sættes til salg på fredag den 5. juli via Vegas hjemmeside, billetnet.dk og landets posthuse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA