x

Ny dokumentar om Pulps afskedskoncert

Ny dokumentar om Pulps afskedskoncert

Efter en længere comebackturné satte Jarvis Cocker og resten af britiske Pulp i december sidste år punktum med en koncert på Motorpoint Arena i hjembyen Sheffield. Og ny forlyder det, at en dokumentarfilm om hjemkomst-showet er undervejs, skriver Uncut.
 
Filmen har arbejdstitlen "Pulp & Sheffield" og følger bandets forberedelser til koncerten den 8. december 2012. "Musik har været en stor del af mit liv, og det glæder os at kunne støtte dette spændende projekt," udtaler Steve Milne fra produktionsselskabet British Film Company.
 
For nylig udtalte frontmand Jarvis Cocker til britiske NME, at gruppen ikke vil give koncerter i 2013. "Det var en god koncert, det var dejligt. Men du kan ikke blive ved med at lave den slags ting", sagde Cocker om Sheffield-koncerten og gruppens aktuelle status.
 
Pulps genforeningsturné kom aldrig omkring Danmark, men GAFFAs udsendte fangede gruppens shows på henholdsvis norske Øya Festival og spanske Primavera Sound - og uddelte ved de to lejligheder henholdsvis fem og seks stjerner.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA