x

Guide: Her skal du feste, hvis du ikke er på RoskildeGuide: Her skal du feste, hvis du ikke er på RoskildeNu sætter GAFFA øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!
Reggae på Bolsjefabrikken
Fredag er det tid til Onsdagsklubbens (ja, det hedder den) månedlige roots'n'culture-aften på Bolsjefabrikken, hvor der spilles hiphop, electro, reggae og dubstep. Onsdagsklubben blev i sin tid dannet som opvarmning til de nu hedengangne reggae-onsdage på Saxons på Nørrebro, og arrangørerne lover billige øl og søde bartendere.


Hvad: Onsdagsklubbens Roots'n'Culture-aften

Hvor: Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, Kbh. N.

Hvornår: Fredag 5. juli fra kl. 21

Hvordan: Facebook

Lyden af Norge

Der er norsk besøg på Culture Box fredag aften, hvor BalErik giver en smagsprøve på, hvordan Oslos house-undergrund lyder (og det hører man sjældent). Han suppleres bag pulten af aftenens vært, Tim Andresen. Monsieur Henry passer musikken på White Box.


Hvad: BalErik

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K

Hvornår: Fredag 5. juli fra kl. 21

Hvordan: Facebook

Fest på havnen

Er man i Aarhus, findes den sjoveste fest i byen sandsynligvis ved havnevandet i denne weekend, hvor der er masser af gratis musik og halløj i forbindelse med den tre dage lange kapsejlads mellem gamle træskibe, The Tall Ships Races. Find for eksempel frem til Kranscenen fredag aften, hvor Pops Jabu (dancehall, reggae og dub), Julaw (hiphop, billedet) og Sukker Lyn (energisk crunk og euro-trap) spiller op fra 18 til midnat. 


Hvad: The Tall Ships Races

Hvor: Aarhus Havn, Kranscenen

Hvornår: Fredag 5. juli fra kl. 18 til midnat

Hvordan: http://www.tsraarhus.dk
House og rene toiletter

Fra Jolene i Kødbyen lokker de med nogle af de ting, som de synes, Roskilde mangler: vinyler, house og rene toiletter. Carsten Jensen, Mikkel Ulriksen og Mads Bjerregaard vender plader, og festen fortsætter til klokken 03.


Hvad: Carsten, Mikkel og Mads @ Jolene

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81, Kbh. V.

Hvornår: Lørdag 6. juli kl. 22 til 03

Hvordan: Facebook

Disco i den røde kælder

Lørdag rykker The Flying Disco ind i kælderen på Culture Box med Martin Gram, Mr. Jakobsen, CK Feltman og Leragér bag pulten. Skal stemningen lige have et festivalagtigt spark i vejret, er der gratis øl inkluderet i entreen mellem 23 og 24 og dobbelt op på øl, shots og cocktails på White Box fra 21 til midnat.


Hvad: The Flying Disco

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K.

Hvornår: Lørdag 6. juli fra kl. 21

Hvordan: Facebook


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA