x

Racetrack Babies på vej med treer

Racetrack Babies på vej med treer

Den danske støjpopgruppe Racetrack Babies er ved at være klar med sit tredje album. “Summer Salt Santiago” er titlen, og pladen er på gaden 7. august som opfølger til sidste års “The End.”, der altså langtfra blev enden på gruppen. Som vanligt udkommer albummet på gruppens eget pladeselskab, Musikministeriet, der i øvrigt også har udsendt guitarrocktrioen Death To Frank Ziyanak.

På det nye album har Racetrack Babies bevidst arbejdet på at få det, de selv kalder “skabelsens magi” med på optagelserne og har derfor indspillet sangene særdeles hurtigt. Racetrack Babies fortæller selv om processen: “I alt havde bandet 30 nye sange med i studiet. Alle sange var i sketch-form optaget på en nedslidt diktafon. Umiddelbart før selve studieoptagelserne lyttede bandet så numrene igennem, og de valgte på stedet de sange, de her og nu havde lyst til at arbejde videre med. Og efter lige at have jammet numrene igennem et par gange blev de optaget.”

Af de 30 sange blev 15 taget med til miksning hos John Agnello (Dinosaur Jr., Madrugada, Death To Frank Ziyanak, Racetrack Babies’ “The End.” med flere) i New York, og de ti fandt så vej til det færdige album.

Racetrack Babies har vanen tro gennemgået et par ændringer i lineuppen siden sidst, men kernen i bandet er stadig sanger, sangskriver og guitarist Hans Christian Wayne og bassist og korsanger Cecilie Ravik. De medvirkende på albummet er som følger:
Cecilie Ravik, bas og backing vokal.
Hans Christian Wayne, vokal, guitar og diverse.
Morten Søfting, trommer og keys.
Søren Hansen, guitar
Ulla Baasch Andersen, duet i “Sorry!”

Tracklisten ser således ud:
1. The Messenger
2. Racetrack Babies
3. I’m a Believer
4. Summer Salt
5. The Storm
6. Unshined
7. (uden titel)
8. Soul Snatch
9. Carte Blanch
10. Sorry!

Du kan allerede nu høre tre af de nye, ganske støjende numre på Racetrack Babies' MySpace-profil ved at følge linket nedenfor.

Racetrack Babies' MySpace-side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA