x

Pearl Jam har startet nedtælling

Pearl Jam har startet nedtælling

Pearl Jam har noget i gære. De har startet en nedtælling på deres hjemmeside, hvor de tæller ned til datoen den 8. juli, hvilket vil sige, at der i skrivende stund er lidt over fire dage tilbage til, at nedtællingen rammer nul.

Man må antage, at der er tale nedtællingen til bandets kommende tiende studiealbum, men dette er ikke bekræftet af bandet selv. Der kan også være tale om en nedtælling til udgivelsen af singlen "Mind Your Manners", der skulle blive den første single fra det nye album. Grunge Report har tidligere estimeret singlen til at blive udgivet den 16. juli, hvilket er en oplysning de eftersigende skulle have fået fra musikbranchesitet Allaccess.com. Denne oplysning er dog heller ikke bekræftet af Pearl Jam. 

Pearl Jams guitarist Mike McCready har tidligere udtalt til KIRO Radio i Seattle, at efterfølgeren til "Backspacer", gruppens seneste album fra 2009, skulle blive langt bedre end sin forgænger. Bandets anden guitarist Stone Gossard har også udtalt sig om albummet, og mener, at også det nye album kommer til at indeholde den typiske Pearl Jam-lyd: "Albummet er næsten færdigt, og indtil nu lyder det i hvert fald som Pearl Jam. Der kommer til at være nogle rocksange, så kommer der til at være nogle stille sange, og så kommer der til at være nogle midt imellem," har han udtalt til Seattle-sitet Guerilla Candy.

Pearl Jam fortalte i februar, at de var færdige med at indspille næsten alle demoer til deres fremtidige album og i maj, at albummet næsten var færdigt, så mon ikke der er en reel chance for, at der er tale om en albumudgivelse, når nedtællingen går i nul.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA