x

Vampire Weekend til Danmark

Vampire Weekend til Danmark

Brooklyn-kvartetten Vampire Weekend har fået pæn succes med deres dansable rock med overraskende breaks, temposkift og tydelig inspiration fra afrikansk guitarlyd, som den også kendes fra eksempelvis Paul Simons "Graceland"-album, og 10. november giver de koncert i Falconer Salen i København.

Gruppens medlemmer mødte hinanden på det prestigefyldte Columbia University, debuterede i 2008 med et selvbetitlet album og udgav senest deres tredje album, "Modern Vampires of the City", i maj i år. Et album, som GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen tildelte fire stjerner og skrev følgende om:

"Vampire Weekend cementerer med Modern Vampires deres berettigelse som mere end modefænomen og one-genre-band. Man kan stadig savne lidt tyngde i sangskrivningen, men produktion og lyd er i top, og som lette indie-sommer-kalorier er det spot on."

Bandet består af Ezra Koenig (sang og guitar), Rostam Batmanglij (keyboard), Chris Tomson (trommer) og Chris Baio (bas). De spillede i 2010 på Roskilde Festival, og til efteråret giver de deres anden koncert i Danmark. Roskilde-koncerten fik i øvrigt fem stjerner af GAFFAs anmelder Peter Ramsdal, der blandt andet skrev:

"Fra første anslag i "Holiday" var speederen i bund på Vampire Weekends herligt skæve og krøllede collegerock, og i løbet af den næste time nåede bandet at fyre atten sange af."
 
Billetsalget starter 12. juli kl.10:00 gennem livenation.dk, via billetnet.dk, telefon 70 15 65 65, samt på posthuse.
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA