x

Quadron giver ekstrakoncert

Quadron giver ekstrakoncert

Quadrons koncert på Store Vega den 30. oktober blev udsolgt på ganske få dage, og nu stabler den danske duo endnu et Vega-show på benene dagen efter, altså den 31. oktober.

Duoen bor til dagligt i USA, nærmere betegnet Los Angeles, og har arbejdet sammen med store kunstnere som Kendrick Lamar og Tyler the Creator.

Quadron gav i sidste weekend koncert under årets Roskilde Festival, hvor GAFFAs anmelder Peter Ramsdal var til stede og skrev følgende: "Fra det første nummer "LFT" strømmede det ud med fløjlsblød, forførende, frodig elektronisk soulpop, som er født ud af en Michael Jackson-tradition" og konkluderede: "Det er ikke så ofte, at et lille land som Danmark fostrer verdensstjerner i musikkens verden, men sangerinden Coco O fra Quadron har bestemt potentialet til at blive det". Læs hele den femstjernede anmeldelse her.

Ud fra ovenstående anmeldelse, samt andre musikkritikeres vurdering af Roskilde-koncerten, burde der altså være noget at se frem til, når Quadron til efteråret igen lægger vejen forbi Danmark. 

Koncerten foregår som sagt i Store Vega den 31. oktober, og billetterne kan findes via GAFFA Live.

Det er også muligt at opleve Quadron på Train i Aarhus den 1. november, hvor der stadig er ledige billetter. Disse kan ligeledes findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA