x

Stort blues-navn indtager Odense

Stort blues-navn indtager Odense

På mandag den 15. juli får Posten i Odense fint besøg. Den amerikanske blues-sanger og guitarist Robert Cray er en sjælden gæst på disse kanter og kan i den fynske hovedstad opleves med sit faste hold bestående af Jim Pugh på keyboard, bassist Richard Cousins og trommeslager Tony Braunagel. Det er amerikanerens eneste koncert i Danmark i denne omgang.

Den 57-årige Robert Cray har efterhånden et utal af udgivelser på samvittigheden og har vundet fem Grammyer. Det seneste udspil fra amerikanerens elektriske guitar, "Nothin But Love", kom for knap et år siden og fik en glimrende femstjernet anmeldelse af GAFFAs Ivan Rod, som blandt andet skrev følgende:

"Nothin But Love – Robert Crays 16. studiealbum – er et aldeles medrivende album: blues præget af livserfaring, spilleglæde og kunstnerisk autenticitet og tyngde. Nothin But Love er et album, der har alt det, der skal til for at blive endnu et hitlistealbum."

Der er lagt i kakkelovnen til et blues-brag i verdensklasse, når Cray og band går på scenen i Odense. I skrivende stund er der stadig billetter at få, og de kan findes via GAFFA Live.
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA