x

Oh Land tilføjer ekstrakoncerter

Oh Land tilføjer ekstrakoncerter

Siden debutudspillet med "Fauna" i 2008 er det kun gået mod stjernerne for Oh Lands vedkommende, og i løbet af det kommende efterår udgiver sangerinden nyt album på det selvejede pladeselskab Tusk Or Tooth.

Når Nanna Øland AKA Oh Land tager på dansk turné i august, bliver det som allerede nævnt her på GAFFA i et anderledes akustisk set-up. Billetsalget er gået så forrygende, at der tilføjes ekstra koncerter i henholdsvis Odense og København. Dexter i Odense får nu også besøg af Oh Land den 1. august, hvor turnéen indledes. Copenhagen Jazzhouse havde i forvejen fornøjelsen af to udsolgte koncerter, men har nu tilføjet en tredje en af slagsen den 5. august. Det bliver den sidste tilføjelse til koncertrækken med navnet "Tusk or Tooth Sessions".

GAFFAs anmelder Per Bloch Andersen oplevede Oh Land i Store Vega den 28. maj 2011 og kvitterede blandt andet med følgende ord i sin femstjernede anmeldelse:

"Oh Lands både elektroniske og analoge univers bliver forenet til perfektion fra scenen. Et smukt samspil, hvor musikerne formår at forløse begge deles potentiale. Det er en fryd at opleve den klassiske og den rytmiske verden glide sømløst sammen – det er så livsbekræftende, når man oplever nogle der tør fjerne skodderne. I virkeligheden burde det være reglen mere end undtagelsen. Her fungerer det - digitale beats og samples, "rigtige" trommer, firstrenget bas, tangenter og strygere. Numre som "Lean", "Audition Day" og "Human" er primeksempler. Og bandet leverer både samspil, præcision og show. Men mest musik."

Den komplette turnéplan for "Tusk or Tooth Sessions" ser nu således ud:

01.08 – Dexter, Odense - EKSTRAKONCERT
02.08 - ATLAS, Aarhus
03.08 - Dexter, Odense - FÅ BILLETTER
05.08 - Copenhagen Jazzhouse - EKSTRA-EKSTRAKONCERT
07.08 - New Note Festival, Hillerød
08.08 - Copenhagen Jazzhouse - EKSTRAKONCERT - FÅ BILLETTER
09.08 - Copenhagen Jazzhouse - UDSOLGT
10.08 - Copenhagen Jazzhouse - UDSOLGT

Find billetter via GAFFA Live.
 
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA