x

GAFFA.dk dækker Spot 2006 intensivt

GAFFA.dk dækker Spot 2006 intensivt

I dag begynder Spot 2006-festivalen med ny nordisk musik i Musikhuset, Ridehuset, Officersbygningen, Aros, VoxHall, Train, Kunstbygningen og Svalegangen i Århus. Som de to sidste år har GAFFA.dk indgået et samarbejde med MyMusic.dk's skribenter og fotografer samt en række freelanceskribenter og -fotografer om en intensiv Spot-dækning på både GAFFA.dk, MyMusic.dk og Spotfestival.dk.

Forvent derfor her i de næste to dage artikler og anmeldelser ad libitum fra Danmarks absolut største og mest betydningsfulde festival for ny rock, elektronika, hiphop og det, der ligner. Festivalen er med hensyn til antal koncerter på niveau med sidste år - 103 i alt - men nye spillesteder er blevet inddraget, nemlig teateret Svalegangen. Masser af branche- og mediefolk fra ind- og udland er kommet til Århus for at finde ud af, hvad der rykker på den nordiske musikscene lige nu, og ikke mindst talentspejderne har antennerne ude.

Efterhånden kender mange historierne om, hvordan navne som The Raveonettes, Mew, Junior Senior, Teitur, Under Byen, The Blue Van og mange flere er blevet, ja, spottet på Spot og efterfølgende har fået gang i en international karriere. Om det også sker i år, vil de to næste dages koncerter og tiden herefter vise.

Blandt de optrædende i år kan nævnes Outlandish, Saybia, Under Byen, Veto, Jomi Massage, Bigbang, Mugison, Nicolai Dunger, Heidi Mortenson, Rock Hard Power Spray, Camille Jones, Dicte, Randi Laubek, Whyte Seeds og mange, mange flere.

Og sådan kunne man blive ved. GAFFA.dk vil i hvert fald gøre vores til at holde dig orienteret om, hvad der er værd at holde øje med fremover.

Du kan stadig købe billetter til festivalen på GAFFA Billet.

Spot-billetter på GAFFA Billet

Spots hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA