x

Bedst og værst på Spot

Bedst og værst på Spot

Billede: Johnny Paw

Spot Live fangede en række musikere, branchefolk og helt almindelige festivalgængere for at få svar på det oplagte spørgsmål:

Hvad var bedst og værst fredag?

Lewis Colston, (Playground Music), København (billedet)
Plus: Veto var bare superoverbevisende og har længe haft internationalt format. Festivalen som helhed er fed. Alt klapper, præcis som sidste år. Højdepunktet er indtil videre helt klart Figurines torsdag aften.

Minus: Færingerne i ”200” levede ikke helt op til mine forventninger, og så kunne vi slet ikke komme ind og høre Per Vers og Vincent Van Go Go på Svalegangen. Der var lukket for det varme vand. Jeg forstår ikke, hvorfor man placerer dem et sted med plads til så få tilskuere.


Rune Klan, København
Plus: Rock Hard Power Spray, Rasmus Nøhr og en fed aften på Kupé.

Minus: Jeg tager tilbage til København allerede lørdag. Ville ellers gerne have set Thomas Buttenschøn.

Gisli Gislason, 8700 Horsens (Rapper i Lucie Baines)
Plus: Højdepunktet var at spille på Officersscenen fredag aften, selv om det var en lortetur fra København. Det tog seks timer, fordi der var uheld på motorvejen. Så vi ankom en halv time før koncerten. En dårlig start. Men alt var glemt, da vi kom på scenen, og kunne se masser af publikummer, som virkelig var med. En helt fantastisk koncert. Senere hørte jeg Pato. Det lød fint. Og så blev jeg meget fuld. Ellers er der dejligt i Århus. Alt er i gå-afstand.

Le Gammeltoft, (Universal Music), København
Plus: Lucie Baines var helt fantastisk. Superfedt og god stemning. I øvrigt glider alt glat på SPOT. Der er ikke så meget af det sædvanlige festivalpis med forsinkelser osv. Folk er i godt humør og glæder sig til hvert år. Det kan man mærke. Helt klart et 11-tal ud af 13. Lørdag skal jeg høre WhoMadeWho, Diefenbach, Oh No Ono, I Got You on Tape, Track 72 og måske Yellowish.

Minus: Nogle bands var fejlplaceret på Svalegangen. Rock Hard Power Spray (som Le arbejder med, red.) og Per Vers skulle have haft et meget større sted. Arrangørerne ved jo, at de orkestre trækker mange til, så man burde rådføre sig med pladeselskaberne om, hvor orkestrene skal spille.

Signe Rasmussen og Marie Joo Thorup, Århus
Plus: Blue Foundation og Mugison var fede. Officersscenen er god. Man kan gå ud og ind - og drikke øl og ryge. Man kan også bare sidde udenfor og lytte. Veto var også gode. Konferencieren lavede en cover-version af et Nirvana-nummer inden koncerten. Det var da sødt, men det lød ikke ret godt! Ellers skal vi bare slikke sol lørdag og høre bands, vi ikke kender i forvejen.

Minus: Blue Foundation og Mugison spillede alt for højt. Det kan også være lidt anstrengende at sidde ned i et sæde så lang tid i Musikhusets Store Sal, hvor man ikke må drikke eller ryge.
Det er noget fesent, at man ikke må have vand med til koncerterne. Vi har fået taget vores vandflasker to gange.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA