x

Chinese Man giver to koncerter i Danmark

Chinese Man giver to koncerter i Danmark

Chinese Man, der netop har givet en veloverstået koncert på Roskilde Festival, vender nu tilbage til landet, når de til efteråret giver to koncerter i Danmark. 

Chinese Man består af dj-trioen Zé Mateo, High Ku og SLY, og er dels et band, et pladeselskab og et broderskab, der så dagens lys i 2004. Musikken tager sit udgangspunkt i hiphop, men formålet er først og fremmest at skabe gode vibrationer til folket. Det kunne blandt andet høres på den første 12" "The Pandi Groove EP", som duftede stærkt af reggae, Brazilian baile funk og old-school hiphop, og satte standarden for en lang række maxisingler og albummet "Racing With The Sun" fra 2011, som også findes i en remixudgave. 

I april 2012 optog Chinese Man en live-performance fra det gamle teater, nu spillested i Paris, "La Cigale", med et hav af gæster. Optagelserne blev udgivet på cd og dvd på Chinese Man Records og blev gennembruddet til jobs på alverdens festivals og spillesteder. Heriblandt Roskilde Festival 2013, hvor Chinese Man spillede torsdag aften på Cosmopol-scenen.

De to nye koncerter foregår henholdsvis den 25. oktober på Train i Aarhus og den 26. oktober i Pumpehuset i København. Billetter kan købes via spillestedernes hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA