Nyhed

The Grandmothers of Invention gæster Danmark

Zappa-hyldestbandet giver endnu en koncert i landet

I februar sidste år gæstede The Grandmothers Re:Invented Amager Bio. Navnet dækkede over tre af de musikere, der indspillede med det nu afdøde ikon Frank Zappa. Nu vender to af dem tilbage, denne gang under navnet The Grandmothers of Invention, der i øjeblikket turnerer i USA med albummet "One Size Fits All" som afsæt.

Grundkernen i bandet udgøres af keyboardmand Don Preston, der var med i Zappas The Mothers of Invention i årene 1967 til 1971, hvor han medvirkede på legendariske albums som "Absolutely Free" og "We're Only in it for the Money". På vokal og saxofon finder man Napoleon Murphy Brock, der var med Zappa fra 1974 til 1984 og medvirkede på plader som "Apostrophe", "One Size Fits All" og "Roxy and Elsewhere".

Foruden de to veteraner er det igen Christopher Garcia på trommer, marimba, percussion og vokal, på guitaren finder man "Mad" Max Kutner og på bassen er det Dave Johnsen.

Der er altså grobund for en gedigen Zappa-hyldestaften, når The Grandmothers of Invention giver koncert i Amager Bio onsdag den 13. november. 


Billetsalget er allerede startet via Billetnet.dk

ANNONCE