x

Bowie klar med ny video

Bowie klar med ny video

For kort tid siden forargede britiske David Bowie den katolske verden med videoen til titelnummeret fra sit comebackalbum "The Next Day", som udkom i marts og brød ti års albumtavshed fra rockikonet. Og nu har Bowie så offenliggjort en video til sangen "Valentine's Day".
 
Her ses Bowie siddende på en stol med en guitar gennem det meste af videoen, og der er således ikke umiddelbart lagt op til den furore, som manden ellers adskillige gange gennem karrieren har vist sig i stand til at generere.
 
Videoen, som du kan se her, er den fjerde siden forårets comeback, som blev indvarslet allerede i januar med offenliggørelsen af singlen "Where Are We Now?". Bowie har ikke givet interviews i forbindelse med genkomsten, og en turné i kølvandet på udgivelsen har heller ikke været på tale. 
 
Meget produktiv
 
Inden udgivelsen talte britiske Uncut dog med Bowies guitarist Earl Slick, som vurderede chancerne for nye koncerter med "The Thin White Duke" til at være "fifty-fifty."
 
"Indimellem når vi hørte nogle af de mere rockede skæringer igennem (i studiet, red.) kunne han finde på at sige at "Det her ville være fedt live!." Og selvfølgelig tænkte alle "hvad?! Sagde han lige det?." Men andre gange lavede han bare himmelvendte øjne, hvis nogen nævnte muligheden for at spille live," fortalte Slick således i februar og tilføjede:
 
"Hvis det tager ham, kommer det til at ske. Hans stemme lyder fantastisk, og han ser også rigtig godt ud. Han ville helt klart være i stand til at gøre det. Men man ved aldrig med David. Jeg har på fornemmelsen, at han godt kunne tænke sig at lave endnu en plade først. Han er meget produktiv lige nu." 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA