x

Elton John udskyder alle koncerter

Elton John udskyder alle koncerter

Han nåede at give koncert i den jyske provinsby Skive for en lille måned siden - men nu har manden bag sange som "Daniel", "Goodbye Yellow Brick Road" og "Rocket Man" set sig nødsaget til at udskyde al koncertaktivitet takket være noget så prosaisk som en blindtarmsbetændelse. 
 
John var ellers på plakaten i Hyde Park i London i fredags (12/7, red.) sammen med kollegerne Ray Davies og Elvis Costello, og skulle have givet koncerter i denne måned i Tyskland, Monaco, Frankrig og Spanien. "Elton er utroligt skuffet over at skulle udskyde disse shows," siger en talsmand ifølge Uncut og tilføjer: 
 
"At vide at han gjorde en overmenneskelig indsats og fortsatte med at optræde for tusinder trods sygdommen bekræfter bare hans engagement i hans europæiske fans. Han glæder sig til at være tilbage i topform og spille de resterende koncerter fra begyndelsen af september."
 
Ifølge en erklæring på sangerens officielle hjemmeside fik han konstateret blindtarmsbetændelse, mens han var på landevejen i Europa, og er i skrivende stund på en intensiv antibiotika-kur, før en operation kan foretages hjemme i England i nær fremtid.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA