x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

Nu sætter GAFFA øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Tag til fest under motorvejen

Det er nu fjerde år i træk, at skyggelandet af beton og asfalt under Bispeengbuen på grænsen mellem Frederiksberg og Nordvest forvandles til livligt hjemsted for Ohoi!s hyperpopulære arrangement Bas Under Buen. Sidste år dukkede mere end 7.000 op til fest under den sekssporede motortrafikvej, og der er ingen grund til at tro, at der kommer færre i år – det hele er nemlig gratis, der er ingen aldersgrænse, baren er billig, og vejret bliver godt. Den otte timer lange basfest byder på drum'n'bass, dubstep, dancehall, grime, uk funky og dub serveret af blandt andre Copia Doble Systema, Bubbles Hi Fi, Mic Ryan, DJ Shield ft MC Black Daniels og Dublifters. Og som sædvanlig, når Ohoi! har en basfinger med i spillet, vil asfalten blive gennemrystet af en imponerende mur af højtalere og bundkasser.

Hvad: Bas Under Buen
Hvor: Under Bispeengbuen, Nordre Fasanvej 166, Frederiksberg
Hvornår: Lørdag 20. juli kl. 15 til 23
Hvordan: Link til facebook


Få en bid berlinerstemning
Berlinerglade københavnere, som vil have lidt stemning fra de fantastiske berlinerklubber Bar25 og Katerholzig, kan tage på KB18 fredag aften, hvor festarrangørerne fra Kulturshot har booket tyske Dirty Doering som nattens hovednavn (hør lyden her). Han suppleres af Rumpistol, Møltov og svenske Funk Mechanique samt BareMads, der spiller after-hours-techno til et godt stykke op af formiddagen (som det hører sig til, når der skal være ægte berlinerstemning).

Hvad: Kulturshot præsenterer Dirty Doering
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V
Hvornår: Fredag 19. juli kl. 23.55 til 10
Hvordan: Link til facebook


Culture Box rykker på stranden
Sidste uge rykkede de ud i parken med fest i Østre Anlæg fra kl. 16 om eftermiddagen, og denne uge bliver det endnu mere sommerligt, når Culture Box triller nordpå og holder fest på stranden som en del af musikbegivenheden Musik i Lejet i Nordsjælland. Hele 12 timers fest bliver det til med alle Boxens resident-dj's bag pulten: Patrick Bateman, Kim Kemi, dj Lab, Morten Kamper, Ned Flanders, Resoe, MHM One, Palma Lova, Ena Cosovic, Leragér, Matias & Løwenstein, Daniel Kaarill og Haddock.

Hvad: Culture Box Showcase på Strandscenen ved Musik i Lejet
Hvor: Strandscenen, Hovedgaden 114, Tisvildeleje
Hvornår: Torsdag 18. juli kl. 17 til 05
Hvordan: Link til facebook


Drømmeland tur-retur
Den eksperimenterende festival Henry's Dream, hvis beliggenhed er hemmelig indtil torsdag formiddag klokken 10, beskriver blandt andet sig selv som "et parallelt samfund, der skal afsløre menneskehedens indre fiktioner". Med den slags ambitioner var det egentlig meningen, at alle festivaldeltagerne skulle være med hele vejen - det vil sige alle tre dage, uden afbrydelser. Men for nylig blev det alligevel besluttet, at man skulle kunne købe endagsbilletter til festivalen, så nu har alle, der er nysgerrige, men måske ikke har mod på eller tid til hele oplevelsen, altså muligheden for at være med. Mere end 35 bands (blandt andre Dead Skeletons, Death Valley Sleepers, Shiny Darkly, De Høje Hæle og Complicated Universal Cum) spiller på festivalen, som også byder på en techno- og housescene, der kører i døgndrift, og blandt andet har Rødhåd, Tama Sumo, Beastie Respond, Asmus Odsat, Tine Valentin og Kasper Marrot på programmet.

Hvad: Henry's Dream
Hvor: Hemmeligt indtil torsdag kl. 10
Hvornår: Torsdag 18. juli til lørdag 20. juli
Hvordan: GAFFA Live


Fest på havnen
Denne weekend er der fest igen i glaskuplen på havnen i Aarhus, denne gang med mere end 11 bands på programmet (primært lokale bands, samt to norske og et par stykker fra København) – plus syv dj's, heriblandt Ane & Mette, Kristoffer Söndergaard, Lil Krissy og Gold Soundz. Og når festen lukker kl. 02 på havnen, er der efterfest på Sway (Sct. Clemens Torv 17).

Hvad: Bryggerfest
Hvor: Dome of Visions, Irma Pedersens gade, Pier 4, Aarhus Ø.
Hvornår: 19. og 20. juli kl. 20 til 02
Hvordan: Link til facebook


Piratfiskfest i Kødbyen
Det bliver kulørt og bastungt, når Piranha-festen indtager KB18 i en afrolatin-udgave med bulgarske Kosta Kostov som hovednavn bag dj-pulten, direkte fra Köln med verdensbas i musiktasken. Han suppleres af Okay Funky & Fufu Afreaq, Al Lindrum og Thykier. Og festen stopper først klokken 07.

Hvad: La Piranha – AfroLatin Bass Edition
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V
Hvornår: Lørdag 20. juli kl. 23.30 til 07
Hvordan: Link til facebook


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA