x

Kato afslører Grøn Koncert-gæster

Kato afslører Grøn Koncert-gæster

I dag skydes årets Grøn Koncert-turné igang i Kolding, inden den traditionsrige, musikalske karavane fortsætter til en række danske provinsbyer og endelig afsluttes i København den 28. juli. På programmet i år er unge navne som Medina, Mads Langer, Lukas Graham - og dj-fænomentet Kato, som nu i ellevte time afslører, at han ved Grøn Koncert vil have en lang række gæster med på scenen i løbet af sit tre kvarter lange show.
 
Man kan således - i Kolding såvel som på resten af turnéen - glæde sig til at opleve Kato sige velkommen til (eller "give den op for", om man vil) såvel Safri Duo, Brandon Beal, Clemens og Electric Lady Lab som Björnskov, Jon Nørgaard og Johnson.
 
Også tilbage i 2011 var Kato på Grøn Koncert-plakaten - og havde en række gæster med. Pernille Rosendahl, Johan Wohlert, Jon Nørgaard og Camille Jones var bare nogle af de gæster, der dengang "stjal rampelyset" fra Kato, som det hed i GAFFAs trestjernede anmeldelse af turnéstarten i Esbjerg.
 
"Med fare for massiv uenighed hos størstedelen af publikum vil jeg vove at påstå, at der var for mange gæster i Katos show. Ganske vist var det en flot og bred vifte af danske kunstnere – men de stjal rampelyset fra Kato selv, der kun viste minimale prøver på det, han egentligt var der for", skrev Mikkel Asferg Andersen dengang i juli 2011.
 
Grøn Koncert 2013
 

18. juli 2013: Kolding, Hylkedalvej

19. juli 2013: Randers, Paderup

20. juli 2013: Aarhus, Vestereng

21. juli 2013: Aalborg, Trekanten

25. juli 2013: Esbjerg, Skibhøj

26. juli 2013: Odense, Dyreskuepladsen

27. juli 2013: Næstved, Holsted Nord

28. juli 2013: København, Valbyparken

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA