x

Mark Lanegan til Koncerthuset

Mark Lanegan til Koncerthuset

TIl september udsender Mark Lanegan nyt album under titlen "Imitations." Og nu har den tidligere Screaming Trees-forsanger så meddelt, at han i umiddelbar forlængelse heraf vil besøge den danske hovedstad. Lanegan giver koncert i DR Koncerthuset den 28. oktober, og med som såkaldt særlig guest har han den britiske multiinstrumentalist Duke Garwood. De to udsendte tidligere på året albummet "Black Pudding."

Lanegan begejstrede GAFFAs anmelder ved sit besøg i Aarhus tilbage i november, og fortæller om det nye album - som altså vil være med i bagagen ved efterårets besøg:
 
- Da jeg var barn i halvfjerdserne, spille mine forælde og deres venner plader med Andy Williams, Dean mMartin, Frank Sinatra og Perry Como - musik med strygerarrangementer og mænd der sang sange, som lød triste, uanset om de var det eller ej. Derhjemme lyttede de gamle også til countrymusik; Willie Nelson, Johnny Cash, George Jones og Vern Gosdin var nogle af favoritterne. Jeg har i lang tid ønsket at lave et album, som gav mig den samme fornemmelse som de der gamle plader gjorde - både med sange, jeg elskede som barn og nogle, jeg har elsket efter jeg er blevet ældre. Det er denne plade. Imitationer.
 
Billetter til efterårets koncert i Koncerthuset koster 340 kroner og sættes i salg på onsdag den 24. juli klokken 10.00.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA