x

Nobody Beats the Beats remixer Clemens

Nobody Beats the Beats remixer Clemens

I foråret annoncerede rapperen Clemens udgivelsen af hele fire ep'er, for som han sagde dengang: "Den kortere produktionstid passer godt til det hæsblæsende tempo, som moden, kulturen og nyhedsværdien på diverse medier dikterer."
 
I skrivende stund har nummeret "Har du noget at sige?" fra første ep rundet 900.000 streams, og nu har Clemens været i studiet med kollegerne i Nobody Beats the Beats og lavet et remix af sangen, som i en periode gives væk til hvem der måtte være interesseret via rapperens facebookside.
 
Clemens deltager i disse dage i årets Grøn Koncert-række, som indledtes i torsdags i Kolding og endnu mangler at komme omkring Odense, Esbjerg, Næstved og København. Her optræder Clemens som gæst i pladevenderen Katos show, mens han kan opleves i eget navn ved en håndfuld koncerter i august.
 
Den 9. august står Clemens således på scenen på Smukfest, inden han ved månedens udgang kan opleves på såvel Nemoland på Christiania (25/8) som ved Fyrværkerifestivalen i Bjerringbro (31/8). Til den tid har Clemens overstået en travl dag den 17. august, hvor han både er booket til arrangementet Park Rock i Rødding og til Limfjordsfest i Vodskov.  

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA