x

Biffy Clyro til Danmark

Biffy Clyro til Danmark

Når trioen Biffy Clyro i november lægger vejen forbi Den Grå Hal på Christiania bliver det tredje gang i år, at man kan opleve bandet på dansk jord.

Gruppen, der spiller storladen, halvtung rock med progressive tendenser, spillede i februar i Store Vega i København og i juni på NorthSide Festival i Aarhus. Den sidstnævnte koncert fik fem ud af seks stjerner af GAFFA, og følgende ord med på vejen: "Der arbejdes for sagen fra første færd, hvor bandet imponerer med bidske udladninger af deres stærkt melodiøse guitarrock, og man undres over, hvorfor de ikke bliver voldspillet i radioen herhjemme. Deres muskuløse stadion-baskere kan i hvert fald sagtens bære det". 

Biffy Clyro brød i 2007 igennem med albummet "Puzzle", og gennem opvarmnings-jobs for Muse og The Rolling Stones fik de opbygget en stor fanskare i England, der blot blev endnu større, da de udsendte pladen "Only Revolutions" i 2009. Efter mere end tre års pause udkom gruppens dobbelte album "Opposites", der af GAFFA blev beskrevet som at indeholde "eksplorative variationer", og blev belønnet med fire ud af seks stjerner.

Koncerten med Biffy Clyro foregår i Den Grå Hal den 1. november klokken 20, og billetsalget starter på fredag klokken 10 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA