x

Første navne til Musik Aarhus Festival 2014 er klar

Første navne til Musik Aarhus Festival 2014 er klar

Musik Aarhus Festival vender tilbage for fjerde gang, når 2014-udgaven af festivalen finder sted i perioden den 16.-25. januar 2014.

Igen i år har arrangørerne, Atlas og VoxHall, Radar og Train, udvalgt otte musikgenrer, der hver især danner rammen om otte aftener med håndplukkede bands og kunstnere inden for de respektive genrer - navne, der alle har en vis lokal forankring.

Årets genre bliver således: Urban/Hiphop, Elektronica/House/Techno, Psych, Dansksproget, Indie/Pop, Rock, Jazz og Punk.

Programmet arbejdes der i skrivende stund endnu på, men de første navne kan allerede nu præsenteres for publikum. Der er tale om Benjamin Kissi, der ep-debuterede med den roste "Makeup Sex" i foråret, 2 Bit Crew, som spiller svedig house og disco, det psykedelisk funderede folkeorkester Elevatorfører, folktronica-kvinteten Kadie Elder (billedet) og Bangin' Bülows Nice Jazz Quartet

Musik Aarhus Festival udspiller sig traditionen tro på spillestederne Atlas, Radar, Train og VoxHall, der hver lægger gulv til to musikaftener.

Ud over at præsentere 24 koncerter med lokale bands og kunstnere på vej frem bygger arrangørerne videre på 2013-udgavens musikmesse- og pladebørs-tiltag. Disse to størrelser samles i 2014-udgaven til én samlet begivenhed, der har til formål at vise Aarhus' borgere, hvad byen byder på af musik, og hvordan man selv kan bidrage til det rytmiske liv.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA