x

Hej Matematik afslører sætliste til Battle i Bøgeskoven

Hej Matematik afslører sætliste til Battle i Bøgeskoven

Som GAFFA skrev i går, afholder P3 et stort anlagt jubilæumsshow på årets Smukfest i forbindelse med kanalens 50 års fødselsdag. I den forbindelse har de sat Veto og Hej Matematik i stævne til en battle, hvor hvert band udfører 10 sange på skift på de to Bøgescener. 

De to bands fungerer som backing band, hvor en række endnu ukendte solister vil bidrage på de forskellige numre, der alle har eksisteret i P3's levetid.

Både Veto og Hej Matematik har tidligere på året udtrukket de ti årstal, som de forskellige ti sange de skal nyfortolke, kommer fra. 

Veto præsenterede i går, at de havde udvalgt blandt andet David Bowies "Space Oddity" for året 1969, Kraftwerks "Das Model" for året 1978 og Basement Jaxxs "Where's Your Head At" fra året 2001. En blandet pose godter, kan man med rette sige. 

Også Hej Matematik kommer vidt omkring med deres valg af sætliste, der ser således ud: 

1963: The Drifters 'On Broadway'

1966: The Beatles 'Yellow Submarine'

1975: David Bowie 'Fame'

1980: Kliché 'Militskvinder'

1986: Peter Gabriel 'Sledgehammer'

1987: Gnags 'Den Dejligste Morgen'

1993: Sort Sol 'Let Your Fingers Do The Walking'

1997: Blackstreet 'No Diggity'

2003: Beyoncé 'Crazy In Love'

2007: Hej Matematik 'Walkmand'

Søren Rasted fra bandet har en god fornemmelse, fortalte han tidligere i dag i Smag på P3:

"Det udfordrende er, at man tager et nummer og får et gammelt nummer til at lyde nyt. Hvis det er pænt, gør vi det grimmere. Nogle numre har vi lettere ved at treate, andre står så godt i sig selv," udtaler musikeren.  

'Battle i Bøgeskoven' finder sted lørdag den. 10. august klokken 19.30 og transmitteres direkte på P3. Senere vises showet også på DR 3.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA