x

Vince Clarke til Danmark

Vince Clarke til Danmark

Vince Clarke, der er kendt fra nogle af 80'ernes største engelske synth-pop-navne, herunder Depeche Mode, Yazoo og Erasure, lægger i september vejen forbi Aarhus og København.

Vince Clarke ses af mange som værende "The Godfather of synth-pop", og når han skal give de to danske koncerter bliver det som dj og med remix af hans egne numre i kufferten. Clarke vil remixe sange fra hans tid i de respektive bands, hvoraf man blandt andet kunne forestille sig at hits som "Chains of Love", "Just Can't Get Enough", "New Life, "Sometimes" og "Always" ville dukke op.

Foruden Clarke selv vil koncerternes line-up bestå af NorthAce alias Kristian Riis og René Thalund, begge kendt fra Nephew, samt Champain Crew, der består af Gerth B og Sus Love. 

Koncerterne med Vince Clark foregår på Train i Aarhus den 20. september og på KB3 i København den 21. september. Billetsalget er i gang, og til koncerten på KB3 findes billetterne via GAFFA Live, og til koncerten på Train via billetnet.dk

Foruden de almindelige koncertbilletter er det også muligt at erhverve sig VIP-billetter, der giver adgang til at møde Vince Clarke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA