x

Dj afløser Solange på Smukfest

Dj afløser Solange på Smukfest

For to uger siden meddelte Solange, at hun desværre måtte aflyse sine festivalkoncerter over sommeren, hvilket også betød en aflysning for hendes optræden på årets Smukfest i Skanderborg. Sangerinden forklarede, at det skyldtes travlhed på familiefronten samt færdiggørelsen af hendes kommende album. 

Nu har Smukfest så fundet en artist, der skal erstatte Solange på plakaten, og valget er faldet på den danske dj Kongsted - med fornavnet Andreas. 

Kongsted har dj'et i mere end ti år og har flere år i træk været nomineret til Årets Danske Mainstream Deejay og i år for første gang i den prestigefulde kategori som Årets Danske Deejay ved Danish DJ Awards. Han har været gæste-dj på klubber verden over, har spillet som opvarmning for navne som Avicii, Pete Tong med flere og har optrådt store steder som Sensation i Parken i København sidste år, hvor han var dansk hovednavn i det såkaldte DeLuxe-område.

I 2012 gennemførte han i alt 250 spillejobs med sit brede musikvalg med fundament i housegenren og har samtidig arbejdet som producer. Lige nu er Kongsted aktuel med instrumental-hittet "Chuck Norris", der netop er gået platin. 

Kongsted optræder i P3 Teltet onsdag den 7. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA