x

Pink Floyd-film på Bellahøj

Pink Floyd-film på Bellahøj

I anledning af The Wall-koncerten med Roger Waters i Parken den 11. august vises koncertfilmen "Pink Floyd – live at Pompeii" dagen før på Bellahøj Amfiteater.

Filmen er en liveoptagelse af en koncert, Pink Floyd lavede i det italienske amfiteater Pompeji helt uden tilskuere. Foruden liveoptagelserne fra 1971 indeholder filmen også klip fra indspilningerne af Pink Floyds ottende studiealbum "Dark Side Of The Moon", hvilket gør at der måske lige så vel er tale om en musikdokumentar som en koncertfilm.

Filmen er senere hen blevet hyldet af blandt andre Beastie Boys, der dedikerede videoen til sangen "Gratitude" fra 1992 direkte til "Pink Floyd – live at Pompeii".

Inden Pink Floyd-filmen vil Kristoffer Munck Mortensen fra den danske gruppe Mellemblond lave et dj-sæt med sine egne favoritter fra Pink Floyd, og som forfilm vises koncertdokumentaren "Mellemblond på Bellahøj", der også har ladet sig inspirere af Pink Floyd-filmen, idet den afsluttes med at Mellemblond spiller i det tomme Bellahøj Amfiteater.

Arrangementet er gratis og foregår den 10. august fra klokken 19 til 24, og "Pink Floyd – live at Pompeii" starter 22.15. Bellahøj Amfiteater ligger placeret på Ved Bellahøj Nord, 2700 Brønshøj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA