x

Lægerne: Nile Rodgers er fri for kræft

Lægerne: Nile Rodgers er fri for kræft

Guitaristen Nile Rodgers er netop blevet erklæret rask for prostatakræft. Frontmanden i Chic havde ellers fået diagnosen tilbage i 2010.

På trods af sin sygdom, må man give manden, at han har været særdeles aktiv på musikscenen. Senest under Daft Punks massive hit "Get Lucky", hvorom Rodgers rent faktisk fortalte, at nummeret havde hjulpet ham med at blive mere rask:

"Jeg mødte den værste side af livet og døden, men så blev jeg mødt af noget så belønnende som at blive nummer et, hvilket var virkelig fantastisk." Og han fortsatte:

"Jeg tror på, at denne her bestemte oplevelse har haft meget stor betydning, fordi for to år siden blev jeg ramt af kræft ud af den blå himmel. Og fra det øjeblik bestemte jeg mig for, at jeg ville arbejde så hårdt, jeg kunne, spille så mange koncerter jeg kunne, lave så mange albums jeg kunne, fordi dét er, hvad jeg lever for."

Ud over at være medvirkende på Daft Punks nyeste hitsingle, har Rodgers været optrædende/producer på alt fra "We Are Family" med Sister Sledge over "Let's Dance" med David Bowie til "Like A Virgin" med Madonna. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA