x

GAFFA august er på gaden

GAFFA august er på  gaden

En ny måned er indtrådt - og med den et nyt nummer af GAFFA, som du vanen tro kan finde på dit gymnasium, bibliotek eller stamcafé eller kort sagt: På en kultur- eller uddannelsesinstitution nær dig. I årets ottende nummer kan du blandt andre møde Kissaway Trail, britiske The White Lies og ikke mindst Ulige Numre, som pryder forsiden i denne måned.

Hertil kommer naturligvis et veritabelt overflødighedshorn af anmeldelser, interviews, nyheder og koncertkalender – samt "Finale" med komikeren Jonathan Spang. Og så er det i denne måned, vi indleder en ny serie, som sætter fokus på jobbet som musikvideo-instruktør – og det nye kuld af danske repræsentanter for håndværket. Vi har også besøgt det prestigefyldte Red Bull Music Academy i New York.

GAFFA sætter desuden fokus på de nye navne AlunaGeorge, Tom Odell og August Rosenbaum – og så er festivalsæsonen som bekendt ikke helt forbi, hvorfor du vil kunne læse om blandt andet de fortsatte fornyelser på denne måneds Tønder Festival og om festivalen Images, hvor der blandt andet lokkes med kinesisk punk og store verdensmusiknavne.

I bladets anmeldelsesektion kan du se, hvordan anmelderne takserer de aktuelle udspil fra navne som Travis, Sigur Rós, White Lies, Bill Kirchen, Cheyenne Mize og Fat Freddy's Drop – ligesom Hansen vanen tro fælder sin uforbeholdne dom over den forløbne månes indsendte demoer. 

Du kan se et galleri fra GAFFAs fotosession med Ulige Numre lige her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA