x

Jack White får politi-tilhold

Jack White får politi-tilhold

En forældreskabssag mellem den amerikanske musiker Jack White og ekskonen (og musikerkollegaen) Karen Elson har taget en alvorlig drejning, efter at en domstol i Nashville har tildelt White et polititilhold, efter at Elson angiveligt har følt sin egen og de fælles børns sikkerhed truet. Det skriver Rolling Stone i en historie hentet fra lokalavisen Nashville City Paper.

Tilholdet forbyder White at have "nogen kontakt overhovedet, ud over hvad der angår de forældretid for parternes mindreårige børn," med ekskonen, som han blev skilt fra i mindelighed i 2011.

Ifølge Elson - i papirer, som er kommet Nashville-avisen i hænde - er White i besiddelse af et voldsomt temperament og har afvist gentagne appeller om at gå i parterapi. White skulle endvidere have chikaneret ekskonen per mail, telefon og sms i forbindelse med den pågående forældreskabssag omkring parrets to børn.

Jack White har i øvrigt netop doneret 200.000 dollars - godt 1,1 millioner kroner - til National Recording Preservation Foundation, en organisation dedikeret arbejdet med at bevare USAs indspillede lydhistorie. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA