x

GAFFA holder jubilæums-koncert

GAFFA holder jubilæums-koncert

Den 30. august er det 30 år siden, at GAFFA så dagens lys i en baggård i Aarhus. Igennem de sidste tre årtier har magasinet fulgt og fortalt om tidens musikalske trends og de kunstnere, som har præget lydbilledet inden for alle de populære genrer. I dag er GAFFA et anerkendt og velkendt navn inden for musik og servicerer hver måned mere end 500.000 læsere i Danmark, Norge og Sverige.

I anledning af jubilæet udgiver GAFFA albummet "Gi' Et Nummer", hvor bands og solister som blandt andre Nephew, Mikael Simpson og Tim Christensen har fortolket 11 danske klassikere fra de seneste tre årtier.

- Vi er meget stolte over at kunne præsentere en solid stak af Danmarks bedste og mest spændende kunstnere, der samlet set har fundet frem til en varieret og absolut stærk trackliste, har GAFFAs redaktør Peter Ramdal udtalt om udgivelsen, hvor man blandt andet vil kunne høre Ulige Numre fortolke Danseorkesteret og Mikael Simpson give Thomas Helmigs "Midnat i Europa." Læs mere om albummet her.

Den 30. august inviterer GAFFA til jubilæumsfest og releaseparty, hvor Ulige Numre (billedet), Go Go Berlin, Nelson Can og Kirstine Stubbe Teglbjærg, der alle medvirker på albummet, giver koncert på VoxHall i Aarhus. Festlighederne for de inviterede gæster fra musikbranchen begynder om eftermiddagen på arealet foran GAFFAs kontorer på Vester Allé, og klokken 19.00 bliver dørene åbnet for alle.

Prisen for billetter er 30 kr. for GAFFA Plus-medlemmer og 130 kr. (+ gebyr) for andre. Forsalget starter mandag den 5. august på BilletNet.dk og gaffa.dk/plus.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA