x

Se masser af billeder fra Vanguard Music Festival fredag

Se masser af billeder fra Vanguard Music Festival fredag

Den blev annonceret så sent som i slutningen af maj måned, og i går (den 2. august, red.) slog den nye, københavnske musikbegivenhed Vanguard Music Festival så portene op for tusindvis af gæster. 
 
Mens festen fortsætter lørdag med ikke mindst hiphop-kollektivet Wu-Tang Clans koncert på festivalens store Sun Ra Stage, kunne arrangørerne allerede på åbningsdagen i går lokke med musikalske attraktioner som svenske Håkan Hellström, Heliocentrics og - ikke mindst - amerikanske Rodriguezs danske koncertdebut.
 
Ifølge GAFFAs udsendte anmeldere var der i øvrigt tale om et noget ujævnt, musikalsk traktement på åbningsdagen – hvilket dog tilsyneladende ikke forhindrede de mange fremmødte i at have en fornøjelig sommerdag i Søndermarken, hvor GAFFAs fotograf naturligvis var på plads for at dokumentere den debuterende festivals første dag.
 
Du kan se masser af billeder fra Vanguard Music Festival 2013 lige her - og læse om koncerterne med blandt andre Rodriguez, Kitty, Daisy & Lewis, Junip, Håkan Hellström og Laid Back i GAFFAs anmeldelsessektion.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA