x

Kirstine Stubbe Teglbjærg laver coverversion af Lars H.U.G.

Kirstine Stubbe Teglbjærg laver coverversion af Lars H.U.G.

GAFFA fylder 30 år til september, og det fejrer vi blandt andet ved udgivelsen af albummet "Gi' Et Nummer", hvor en række af landets pt. mest spændende artister har indspillet deres danske yndlingsnummer fra den periode, GAFFA har eksisteret, altså årrækken 1983-2013. Det betyder, at man kan høre fortolkninger af så forskellige danske navne som blandt andre Aqua, Superheroes og Kasper Winding udført af ligeledes forskellige kunstnere, der strækker sig fra Mikael Simpson til Nephew og The Floor Is Made Of Lava. Albummet bliver eksklusivt trykt i kun 3000 eksemplarer og ikke genoptrykt igen.

Overskuddet fra salget vil gå til Ungdommens Røde Kors, hvor pengene er øremærket til musikprojektet "URK præsenterer", hvor der blandt andet arrangeres non-profit-koncerter.

Gennem de næste 9 dage vil GAFFA præsentere de forskellige kunstnere og deres fortælling om, hvor de netop har valgt det nummer, de har.

Indtil nu har Ulige Numre fortalt om deres valg af Danseorkesterets "Kom Tilbage Nu", Mikael Simpson forklarede i går om sit valg af Thomas Helmigs "Midnat i Europa", og i dag kigger vi så på Kirstine Stubbe Teglbjærgs udgave af Lars H.U.Gs "Hvor Går Vi Hen?":

"Det var en stor udfordring at vælge et nummer, der er jo simpelthen så mange gode sange, jeg gerne vil arbejde med. Jeg ville gerne lave et nummer af en mand, og så har jeg valgt ud fra, hvad jeg selv har lyttet til, og der er Lars H.U.G. en af dem, jeg altid har været glad for. 'Hvor Går Vi Hen?' har en meget 80'er-agtig lyd, men samtidig også en virkelig god tekst, hvilket var vigtigt for mig.

Jeg har lavet det sammen med kunstneren Dodebum, der blandt andet har lavet nogle fantastiske synthfigurer til omkvædet, og vi havde generelt bare et godt samarbejde om hele projektet.

Det har været en rigtig fed opgave, og det har været en rigtig sjov proces. Jeg har siddet og arbejdet meget alene de sidste par år med mit eget soloprojekt og min nye plade, så det var spændende at prøve kræfter med et helt anderledes projekt. Mit covernummer er noget mere afdæmpet og eftertænksomt end originalen, men jeg synes selv, at det er blevet en fin version."

Du kan støtte den gode sag via crowfunding, hvor der i øjeblikket er indsamlet 9561 kroner, men målet, og håbet er at nå de 30.000. Her kan du støtte med et valgfrit beløb, men afhængigt af størrelsen på beløbet venter der dig særlige goder. Blandt andet albummet, naturligvis, og 1 års GAFFA Plus Guld-medlemskab. Du kan støtte den gode sag lige her. Du kan selvfølgelig også vælge at købe albummet via GAFFA Shop lige her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA