x

Haim klar med debutalbum

Haim klar med debutalbum

Den Los Angeles-baserede trio Haim alias søstrene Alana, Danielle og Este Haim har fået god vind i sejlene i 2013, hvor de ved årets indgang vandt BBC's prestigefulde titel "Sound of 2013" på baggrund af blandt andet ep'en "Forever". De har siden hittet pænt med singlerne "Don't Save Me" og "Falling". Gruppens koncert i Lille Vega på onsdag den 7. august – deres første i Danmark – er udsolgt, og nu har de så offentliggjort titel og udgivelsesdato på deres kommende debutalbum.

Albummet har titlen "Days Are Gone" og udkommer 30. september, og den kan fra i dag forudbestilles på iTunes.

Med BBC-titlen "Sound of 2013" slutter Haim sig til en fornem liste af vindere, der blandt andet tæller navne som Adele, Jessie J og Michael Kiwanuka.

De tre Haim-søstre synger alle og spiller hver flere instrumenter, men på plade og til koncerter spiller Alana guitar, keyboards og trommer og synger kor, Danielle spiller guitar og synger lead, og Este spiller bas og synger kor. Live er de udvidet med den mandlige trommeslager Dash Hutton.

Især Danielle er erfaren livemusiker og har tidligere turneret med Julian Casablancas, Cee-Lo Green og Jenny Lewis. Gruppen er inspireret af så forskellige navne som Fleetwood Mac, Talking Heads og En Vogue og mange flere, og musikken blander pop, rock, hiphop og r&b.

"Days Are Gone" bliver produceret af bandet selv, James Ford (Arctic Monkeys, Klaxons), Paul Epworth (Adele, Florence And The Machine) og Ariel Rechtshaid (No Doubt, Major Lazer) og udkommer i sensommeren.

Sanglisten til "Days Are Gone" er som følger:

'Falling'
'Forever'
'The Wire'
'If I Could Change Your Mind'
'Honey & I'
'Don't Save Me'
'Days Are Gone'
'My Song 5'
'Go Slow'
'Let Me Go'
'Running If You Call My Name'

Haim har i øvrigt for nylig offentliggjort en studieindspiling af nummeret "The Wire", som ifølge NME udkommer på single 23. september, og selvsagt også på det kommende debutalbum:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA