x

Strøm Festival klar med fuldt program – og en fremrykning

Strøm Festival klar med fuldt program – og en fremrykning

I hele næste uge finder den københavnske, elektroniske musikfestival Strøm Festival sted på en lang række spillesteder og i parker, kirker og industriområder. Festivalen er nu klar med det fulde program, som tæller nye navne som Morgan Zarate, dBridge, Jah Tubbys World System, Antigone, Tigerskin aka Dub Taylor, Cristian Vogel og mange flere. Blandt de allerede offentliggjorte kunstnere kan nævnes Buraka Som Sistema, Waka Flocka Flame, Isolée, Sherwood & Pinch, Mike Sheridan, Trentemøller, Unkwon og mange, mange flere.

Festivalen er desuden blevet ramt af en fremrykning. Den amerikanske sydstats-rapper Waka Flocka Flame (billedet) har nemlig af logistiske årsager været nødsaget til at fremrykke sin koncert i Pumpehuset, så den nu finder sted tirsdag den 13. august i stedet for, som planlagt, fredag den 16. august. Opvarmningen leveres af Cheff Records-kunstnerne Sukker Lyn og Abbaz, og Sukker Lyn har også været med til at arrangere koncerten.

Waka Flocka Flame brød igennem i 2009 med singlen "O Let's Do It" og udgav i 2010 debutalbummet "Flockaveli". I 2011 udsendte han sammen med kollegaen Gucci Mane albummet "Ferrari Boyz", og i 2012 udgav han albummet "Triple F Life: Friends, Fans and Family" med gæsteoptrædener af så store navne som Nicki Minaj, Tyler, the Creator og B.o.B.

Blandt andre tiltag på Strøm Festival kan nævnes Trans Metro Expressen, en metro med musik, som kører fra Vestamager akkompagneret af japanske Ametsub og nogle af Danmarks fremadstormende unge elektronikamusikere. På DGI Byens røde tag sætter festivalen igen jazz og elektronisk musik stævne sammen med JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival. Streaming-sitet Boiler Room vil streame koncerter med Trentemøller, Kasper Bjørke og Sexy Lazer, Kenton Slash Demon og Unkwon.

Gennem hele ugen byder Strøm også på en lang række master classes og workshops. Her vil både lokale og internationale kunstnere bringe alle interesserede op på og bag om scenen, så man kan aflure tricks og få inspiration af erfarne branchefolk.

Læs meget mere på stromcph.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA