x

GAFFA dækker den norske Øyafestival

GAFFA dækker den norske Øyafestival

GAFFA er med igen i år, når der spilles koncerter fra de fire scener på den 15 år gamle festival i Middelalderparken i Oslo. Med hovednavne som Blur, Kendrick Lamar, Tame Impala, Wu-Tang Clan, Beach House, Rodriguez, James Blake, Kraftwerk og mange flere leverer festivalarrangørerne endnu engang et bredt tilbud til de mange gæster indenfor flere genrer.

Festivalens beliggenhed gør, at der ikke er nogen campingplads, så overnatning sker på byens hoteller, som man må lægge til i festivalbudgettet, hvis man ønsker at besøge Øyafestivalen, der i tillæg til musikken satser på økologi og bæredygtighed og har som mål at blive blandt verdens mest bæredygtige festivaler. Det er muligt at købe billetter til de enkelte dage i tillæg til et armbånd for hele festivalen.

Øyafestivalen har over hundrede koncerter fordelt på både de fire scener samt rundt omkring på de mange spillesteder i Oslo by, hvor festivalen fortsætter med ØyaNatt, efter den sidste koncert er spillet hver aften i Middelalderparken. Her satses der både på rock og pop i tillæg til mange koncerter med elektronisk musik.

Det er sidste gang, Øyafestivalen finder sted i Middelalderparken, så fra næste år kommer Oslos største festival til at foregå i Tøyenparken, som har direkte forbindelse med byens T-bane og ligger et par stoppesteder fra centrum.

GAFFA er med alle fire dage, når der skrues op for musikken i den smukt beliggende festival ved Oslofjorden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA