x

Glasvegas til Danmark

Glasvegas til Danmark

Den skotske kvartet Glasvegas udgiver snart deres tredje album, og de følger albummet op med en turné, hvor de giver koncert i Pumpehuset i København torsdag den 21. november.

Glasvegas fik deres store gennembrud i 2008 med deres selvbetitlede debutalbum med storladen guitarrock med blandt andet socialrealistiske tekster. Albummet rummede hittene "Geraldine" og "Daddy's Gone", blev nomineret til den prestigefyldte engelske Mercury Prize og modtog fremragende anmeldelser, blandt andet de maksimale seks stjerner i GAFFA under overskriften "Majestætisk skotsk mismod – højere end hypen kan bære".

Allerede samme år var de klar med et jule-minialbum, "A Snowflake Fell (And It Felt Like A Kiss)", og i 2011 udgav de deres andet, knap så velsælgende album, "Euphoric//Heartbreak".
 
Nu er de klar med deres tredje album, "Later… When The TV Turns To Static", som udgives 2. september. Musikvideoen til førstesinglen "If" er allerede udkommet med gæsteoptræden af den canadiske skuespiller William Shatner, der under et talkshow improviserede en præsentationstale af bandet. En tale, som nu er klippet ind som intro til deres nye musikvideo til sangen. Du kan se videoen nedenfor:

Forsalget til koncerten starter onsdag den 14. august, hvor du kan finde billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA