x

Madonnas ”MDNA World Tour” udkommer på dvd

Madonnas ”MDNA World Tour” udkommer på dvd

"Hver aften efterlod jeg mit hjerte på den scene." Sådan siger Madonna om sine optrædener på "MDNA World Tour", der var en af de største og mest succesfulde koncertturnéer i 2012. Madonna og hendes entourage underholdt 2,2 millioner fans i 29 forskellige lande, og alle 88 koncerter blev udsolgt. Den 9. september i år bliver det så muligt at tage hele oplevelsen med hjem. Koncerten udkommer på dvd, Blu-ray, dobbelt-cd, deluxe dobbelt-cd og på iTunes.

Materialet indeholder over to timers nonstop liveoptræden med blandt andet de nye numre "Girl Gone Wild" og "Gang Bang" og de ældre "Hung Up", "Express Yourself", "Vogue", "Open Your Heart", "Like A Prayer" og "Celebration". På dvd'en kan man opleve et 10 mand stort orkester, 27 dansere, vanvittige lyd- og lyseffekter og selvfølgelig en Madonna, der, på trods af sine mange år i branchen, stadig formår at levere varen.

Selv udtaler hun, i MDNA's tourmanifest, at: "mit show er en rejse. Sjælens rejse fra mørket til lyset. Det er delvist filmisk musikteater, delvist visuelt og nogle gange intim performancekunst. Jeg ved, at folk kan relatere til det. Det er meget vigtigt for mig som kunstner, at mit show ikke bliver set ud af kontekst. Det skal ses med et åbent hjerte fra start til slut. Jeg er sikker på, at hvis man ser det på denne måde, så vil man føle sig inspireret, styrket og villig til at gøre verden til et bedre sted, når man går derfra. Og det er selvfølgelig min intention". 

GAFFA anmeldte Madonnas MDNA koncert, da hun svingede forbi Parken den 2. juli 2012. Det storslåede show fik blandede ord med på vejen. Læs anmeldelsen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA