x

Eminem i western-remake

Eminem i western-remake

Der har været ukarakteristisk stille om Eminem på det seneste. Seneste nyt fra den måske pensionerede rappers side handler ikke om musik, men om film. Efter den overraskende solide præstation som hovedrolleindehaver i ”8 Mile” er Eminem klar til at tørne ud for Hollywood igen – denne gang i et remake af en klassisk western-serie. Det fortæller det amerikanske brancheblad Variety.

”Have Gun – Will Travel” hedder forlægget, der fra 1957 til 1963 tryllebandt amerikanske tv-seere med beretningen om den belæste leje-cowboy Paladin. Men frygt ej: Der bliver ikke tale om at se Eminem jonglere med pistoler iført bredskygget hat og rummelige læderbukser. I stedet er handlingen i den klassiske tv-serie blevet opdateret til nutidige forhold, så rapperen kan give den som moderne dusørjæger, muligvis i fødebyen Detroit.

Producer bliver Jimmy Iovine, der også har ”8 Mile” og – noget mindre flatterende – 50 Cents ”Get Rich Or Die Tryin’” på samvittigheden. Endnu er der ikke sat dato på indspilningerne, men Paramount Pictures har angiveligt til hensigt at tage hul på produktionen hurtigst muligt. Ifølge Variety har filmselskabet i længere tid været på udkig efter en ny rolle til Eminem, der gav dem en solid succes med ”8 Mile”, og i remaket af ”Have Gun – Will Travel” mener de altså at have fundet det helt rigtige projekt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA