Nyhed

Trommeslageren fra The Charlatans er død

Jon Brookes, der har været trommeslager i britiske The Charlatans siden 1989, er død i en alder af 44 år

"En af de bedste trommeslagere fra sin generation." Sådan saluterer The Charlatans deres nu afdøde trommeslager. Jon Brookes (nummer to fra venstre på billedet) kollapsede på scenen i 2010 under en koncert i Philadelphia og har siden hen gennemgået operationer og anden behandling for den hjernesvulst, der nu er skyld i hans for tidlige død. Ifølge bandets webside sov medstifteren af The Charlatans stille ind i morges. 

Forsanger Tim Burgess udtrykker sin sorg på Twitter: "Jon Brookes, min ven, vores trommeslager og inspiration for så mange, døde i morges. Vores hjerter er knuste. Kærlighed og tanker til Jons familie."

The Charlatans var hovedsageligt aktive i 90'erne og er mest kendte for deres engelske top 10-hit "The Only One I Know". Derudover har de haft mere end 20 top 40 hits, heriblandt "Blackened Blue Eyes" og "One To Another." Ifølge bandet har de for nylig arbejdet med nyt materiale sammen med Jon Brookes.


Det er anden gang, at et medlem af The Charlatans afgår ved døden. I 1996 omkom keyboardspiller Rob Collins i en bilulykke, 33 år gammel.

Se musikvideoen til "The Only One I Know":


ANNONCE