x

The Breakers trækker stikket

The Breakers trækker stikket

Det danske band The Breakers har spillet på alt fra halvtomme klubber til fyldte stadions. Over 200 livekoncerter er det blevet til. Efter længere tids overvejelser er bandet dog nået til enighed om at gå i opløsning. De seneste års op- og nedture har fået dem til at indse, at de nu ønsker at arbejde med nye musikalske udfordringer – hver for sig.

"Vi har haft det utrolig sjovt. Vi har været så heldige at få lov at samarbejde og optræde med en masse fantastiske og inspirerende folk, og vi haft oplevelser, som de fleste kun kan drømme om," siger forsanger Toke Nisted. "Vi har været både heldige og uheldige, er blevet snydt og narret og har fået ting foræret. Men vi har altid haft en stædig kærlighed og tro på bandet. Derfor kan vi være stolte af 10 sjove år med fest, farver og rock & rul, der har bragt os steder hen, vi aldrig havde troet, vi skulle opleve. Tak til alle vi har mødt, samarbejdet med, spillet med – og især tak til alle de fans, der trofast er kommet til vores koncerter," afslutter guitaristen Anders Bruus.

The Breakers har gennem karrieren indspillet og samarbejdet med blandt andre Bruce Springsteen-guitaristen Little Steven – en stor fan af bandet – producerne Bob Clearmountain og Ed Stasium og musikerne Alex Puddu og Billy Cross. Bandet turnerede i øvrigt med Bon Jovi forrige sommer på deres Europaturné. Derudover har The Breakers tillige turneret flittigt på egen hånd i Danmark, USA og det meste af Europa.

Bandets tidligere udgivelser, samt en del "aldrig før udgivet"-materiale, som netop er gjort tilgængeligt, kan høres her:

https://www.facebook.com/thebreakersdk

https://soundcloud.com/the_breakers


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA