Nyhed

Razorlights Johnny Borrell indtager Vega

Efter fem års pause er den tidligere forsanger i Razorlight tilbage som frontmand i et selvbetitlet soloprojekt

Hedengangne Razorlights karismatiske frontfigur Johnny Borrell har søsat et soleprojekt, hvor han hjælpes på vej af backingbandet Zazou. Det er knap fem år siden, at det succesfulde, britiske band gik i opløsning, og siden har der ikke været meget larm fra den ellers højtråbende Johnny Borrell. 

Freden er imidlertid slut nu, for med udgivelsen af solodebuten "Borrell 1" er der lagt i ovnen til en ny æra for den britiske frontfigur. Det nye Borrell-projekt kan opleves torsdag den 10. oktober i Lille Vega. Det er første gang, at de nye sange spilles på dansk grund.

Tilbage i 2002 var Johnny Borrell – en alder af kun 22 år – med til at danne Razorlight og fik dermed tidligt fart på karrieren. I den forbindelse har han blandt andet ytret, at han selv mener at besidde større talent end Bob Dylan, Charles Dickens og Oscar Wilde. Efter Razorlights opløsning har der dog været ro på de pompøse udtalelser og det heftige rock'n'roll-liv. 


Nu er han så på færde igen, dog med et mere afslappet og indiepoppet udtryk end tidligere. Sangene på "Borrell 1" er, ifølge Johnny Borrell selv, ærlige, selvbiografiske postkort til mennesker, han kender. Det kan man levende forestille sig, når man ser titler som "Pan-European Supermodel Song (Oh! Gina)" og "Ladder to Your Bed".

Billetsalget til koncerten i Lille Vega den 10. oktober starter senere i dag.

Find billetter via GAFFA Live


ANNONCE