x

Se Pede B-video med Kanye West

Se Pede B-video med Kanye West

Musikvideoen til singlen "Mr West (See Kanye)", der er lavet af den danske rapper Pede B og DJ Noize, har allerede fået stor succes på YouTube. Nummeret handler, som titlen også antyder, om den amerikanske rapper Kanye West, der næsten er lige så kendt for sit store ego som sin musik. I musikvideoen optræder Pede B med en Kanye West-dukke og rapper om sit ambivalente forhold til det store rap-ikon.

Se den populære musikvideo herunder.

Sidste gang man kunne opleve Mr. West på dansk grund var i 2012, hvor han optrådte med Jay-Z i forbindelse med deres album "Watch the Throne". Her testamenterede han igen sin storhed, hvilket fik GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez til at give koncerten fuldt hus med seks stjerner og ordene: "Kanye og Jay-Z har leveret et storslået og gennemført show, der så absolut er på niveau med de to herrers talent …og egoer for den sags skyld. Det er simpelthen uden sidestykke, og jer der skal af sted til koncerterne i Oslo, Stockholm og Malmö: glæd jer – That shit cray!"

Kanye West er aktuel med albummet "Yeezus", som udkom i juni, og som også fik seks stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA