x

Magtens Korridorer tager på juleturné

Magtens Korridorer tager på juleturné

Det flittigt turnerende københavner-orkester Magtens Korridorer har været stort set hele kongeriet rundt på deres igangværende sommerturné. Hvis man ikke har haft mulighed for at se Magtens Korridorer på en af de mange festivaler rundt omkring, så fortvivl ej. I december tager Johan Olsen og kumpanerne seks byer i Danmark under deres vinger. En kort turné, der blandt andet bringer bandet forbi landets fire største byer.

Magtens Korridorer er garanter for energiske liveshows, og sidste gang Train i Aarhus fik besøg af rockorkesteret, kvitterede GAFFAs anmelder med fem stjerner og skrev blandt andet i anmeldelsen, der havde overskriften "Danmarks bedste liveband jævnede Train med jorden i vanvittig vild koncert":

"Det er af gode grunde svært at sige, hvad forsanger Johan Olsen indtager inden en koncert, men jeg kan ikke nævne nogen forsanger i Danmark, der er så helvedes energisk som ham. Han vil fremad, og samtidig viser han en kærlighed til publikum. Ja, det gør faktisk hele bandet. I deres ordbog findes ordet "rutine" ikke, og der bliver leveres ud over scenekanten og helt ud på gaden hver evigt eneste gang."

Der er noget rart at se frem til i julemåneden, hvor følgende byer bliver besøgt:
12/12 – Bygningen (Køge)
13/12 – Tobakken (Esbjerg)
14/12 - Store Vega (København)
19/12 – Skråen (Aalborg)
20/12 – Train (Aarhus)
21/12 – Posten (Odense)

Billetsalget er netop startet, og billetter kan findes via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA