x

Hør Eminems nye single

Hør Eminems nye single

Det er ved at være et godt stykke tid siden, at verden har hørt noget til den ellers så rapkæftede rapper Eminem. Nu ser det dog ud til, at noget er under opsejling. Eminem, der sidst hittede med "Love The Way You Lie" i 2010, sammen med Rihanna, har afsløret singlen "Survival" i en reklame for den nyeste udgave af det populære computerspil "Call of Duty". 

På singlen får Eminem hjælp af den amerikanske singer-songwriter Skylar Grey, der synger med på omkvædet. Skylar Grey har tidligere medvirket på flere internationale hits, men kendes nok bedst i Danmark for sin medvirken på Dr. Dre og Eminem-nummeret "I Need A Doctor". Eminem, der ikke har udgivet noget siden den millionsælgende plade "Recovery" i 2010, er snart på trapperne med sit ottende studiealbum. Mesteren selv proklamerede den 24. maj 2012, at han arbejder på en plade, som ifølge manager Paul Rosenberg udkommer i 2013.

På trods af manglende titel og ukendt udgivelsesdato har pladen allerede figureret på diverse mest-ventede-album-i-2013-lister. Blandt andet på MTV og XXL. Som sædvanlig figurerer Dr. Dre også på det nye album i en eller anden grad, og det samme gælder ven og kollega 50 Cent. Ernest Wilson med aliaset "No I.D.",  der har produceret numre for mange store kanoner, blandt andre Jay-Z, er annonceret til at producere det ottende udspil fra Mr. Marshall Mathers. 

GAFFA har gennem tiderne både været meget begejstrede og småskuffede over Detroit-rapperens udspil. Senest gav Christian Grubert "Recovery"-pladen 3 stjerner på grund af manglende fornyelse og evindelig langhalmstærsken på gamle forhold – blandt andet forholdet til den evige ekskæreste Kim. Tiden må vise, om ottende gang er fornyelsens gang for verdens ældste teenager. 

Imens kan vi lytte til "Survival".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA