x

Avicii er klar med debutalbum

Avicii er klar med debutalbum

Avicii har på trods af sin relativt korte karriere allerede opnået stor succes med hits som "Levels" og "Wake Me Up", som har ligget på toppen af mange hitlister verdenen rundt. Nu er han klar med sit første album "True", som udgives den 16. september.

Den første single "Wake Me Up" fra det kommende album er som nævnt blevet et meget stort hit. Singlen var i juli den hurtigst sælgende i England. Også i Danmark blev den velmodtaget af det publikum, der var med til at give "Wake Me Up" rekorden som den hurtigste platincertificering. Siden hen har nummeret i Danmark opnået dobbeltplatin. Se videoen til "Wake Me Up" herunder.

Samtidig med offentliggørelsen af release-datoen afslører Avicii også titlen på albummets næste single, "You Make Me", som i går blev spillet for en række fans, der fulgte kunstneres live-stream-projekt "The True Reveal".

Den fremadstormende dj spillede sidste uge på Smukfest, hvor han fik to stjerner af GAFFAs anmelder grundet mangel på selvstændigt materiale. Måske vil det kommende album give anledning til et stærkere track-sæt, hvor Avicii spiller Avicii.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA