x

The 1975 kommer til Danmark

The 1975 kommer til Danmark

Den 21. november kommer det engelske alternative rockband The 1975 til Danmark, hvor de giver koncert på Loppen på Christiania. Til koncerten vil man uden tvivl komme til at høre sommerhittet "Chocolate", der tilbage til april var P3's Uundgåelige, samt en masse fra debutalbummet der rammer butikkerne den 2. september.

Bandet The 1975 har siden august 2012 stille og roligt vundet et større og større publikum, hvor de har udgivet i alt tre anmelderroste ep'er, hvorfra hitsinglen "Chocolate" stammer fra den seneste ved navn "Music For Cars".

The 1975 består af Matthew Healy, Ross MacDonald, Adam Hann og George Daniel, der mødte hinanden på Wilmslow High School tæt ved Manchester. Sammen udgav de debut ep'en "Facedown" i august sidste år, efterfulgt af ep'erne "Sex" og "Music For Cars". Det var med sidstnævnte ep, der udkom den 4. marts, at bandet for alvor fik mainstream succes. Ep'en modtog rosende ord fra Rolling Stone, der blandt andet skrev: "På deres nye ep 'Music for Cars' ... serverer The 1975 to poptemaer sammen med tre tågede, atmosfæriske rejser. "Chocolate" er et lyksaligt nummer med et legesygt guitartema og afslappede trommer i stadionstørrelse (...)"

Singlen "Chocolate" nåede siden andenpladsen på den engelske indieliste og har som nævnt også fundet vej til de danske radiostationer.

The 1975 er den 2. september klar med deres selvbetitlede debutalbum, der er blandt andet er produceret af Mike Crossey, som tidligere har arbejdet sammen med Arctic Monkeys. Albummet kommer til at indeholde 14 numre, heriblandt "Chocolate" og "The City". Førstesinglen fra albummet er en ny version af nummeret "Sex", som udkommer den 26. august.

Find billetter til koncerten på Christiania den 21. november via GAFFA Live.

Få en forsmag på koncerten og lyt til singlen "Chocolate" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA